Online films kijken

De kijkgewoonten van mensen veranderen naarmate we drukker worden met ons leven.

On demand wordt de status-quo en met de vooruitgang in internettechnologie en videostreamingcapaciteiten is dit het moment om deel te nemen aan deze geweldige revolutionaire entertainmentwaarde.

Wist je dat terwijl de meeste mensen online op zoek zijn naar een gratis film, personen die lid zijn van een abonnementsservice zoals Disney Plus mogelijk al online van de film hebben genoten via hun computer of een ander apparaat?

Het heeft gewoon geen zin meer om te blijven zoeken naar een gratis film om online te kijken als je voor minder dan 30 cent per dag je kunt abonneren op een service die je 24/7 toegang geeft met oneindige kijkgunsten voor films en tv-afleveringen plus nog steeds een dvd-film bij u thuis laten plaatsen zonder enige late vergoedingen of boetes ooit.

Maar toch willen mensen weten hoe ze online films kunnen kijken, maar met een abonnementsdienst zou je online kunnen kijken met je internetgereed apparaat of gameconsole. Sommige van deze items zijn gameconsoles, tv’s, Blu-ray-spelers en meer.

Waarschijnlijk heb je er al een en ben je gewoon niet bezig met de toekomst bij je kijkplezier.

Met de Xbox 360-gameconsole kunnen leden onmiddellijk films en tv-afleveringen ontdekken die vanaf Disney Plus op de televisie worden gestreamd. Dit is beschikbaar voor Disney Plus aanbod leden die ook Xbox LIVE Gold-lid zijn zonder extra Disney Plus-kosten. Daarnaast biedt de Xbox 360 meer dan 400 videogames, een verenigd online gaming-netwerk en een verscheidenheid aan entertainmentfuncties.

Xbox 360-bezitters: als je een Xbox LIVE Gold-lid bent, heb je al een apparaat dat klaar is voor Disney Plus. Opmerking: het apparaat moet zijn aangesloten op een snelle internetverbinding.

Het PlayStation 3-systeem is de enige gamemachine die een complete high-definition entertainmentervaring biedt met een ingebouwde Blu-ray-speler, harde schijf en Wi-Fi. Nu kun je genieten van Disney Plus die direct op je systeem wordt gestreamd met duizenden films en tv-programma’s binnen handbereik. Komt dit voorjaar voor de Wii-spelcomputer.

Zoals u kunt zien, is de mogelijkheid om online een film te kijken nog nooit zo eenvoudig geweest.

In deze moeilijke economische tijden zou iemand zijn dure kabel- of satellietpakket tot het minimum kunnen verlagen en een service zoals Disney Plus kunnen toevoegen en uw kosten kunnen verlagen tot 50% van wat u nu betaalt, met meer flexibiliteit over hoe en wanneer u online volledige films bekijkt.