Hoeveel kost een shisha?

Hoeveel kost een shisha? Er zijn verschillende shisha’s verkrijgbaar bij shisha shops. Daarnaast is er een verschil in waterpijp merken, shisha modellen maar ook in hoogtes en features.

Er zijn shisha’s van merken zoals Amy Deluxe, Oduman, Moze, Khalil Mamoon en nog veel meer. Sommige waterpijpen zijn gemaakt van RVS materiaal wat er voor zorgt dat je waterpijp langer meegaat omdat er geen of nauwelijks roestvorming kan ontstaan. Op het moment dat je roest of oxidatie krijgt in je waterpijp dan zal je dit merken tijdens het roken doordat je nare bijsmaken gaat krijgen. Daarom is een RVS shisha een echte aanrader.

Een RVS waterpijp is vaak iets duurder dan een normale waterpijp. Maar het voordeel is het meer dan waard!

De verschillende modellen waterpijpen kunnen we onderverdelen in twee categorieën: modern en traditioneel. Een merk dat bekend staat om traditionele shisha’s is Khalil Mamoon. Sommige andere merken die gefocust zijn op moderne waterpijpen zoals Amy Deluxe en Oduman, hebben er voor gekozen om ook traditionele waterpijpen te produceren.

Ben je op zoek naar een shisha? Dan is het aan te raden om een shisha te kopen van goede kwaliteit. Shisha kopen kan bij verschillende waterpijp winkels zoals ShishaQuality. Bij ShishaQuality zijn er shisha’s geselecteerd op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Alle waterpijpen worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze via de website worden aangeboden.

Naast een shisha heb je vaak ook andere waterpijp producten nodig. Producten zoals een kolenbrander, shisha smaken, waterpijp kooltjes en wellicht mondstukjes. Bij sommige waterpijpen is het nodig om een tabakskop erbij te bestellen en bij sommige shisha’s is het ook nodig om een shisha slang aan te schaffen.

Een merk dat een complete set aanbiedt, dus met tabakskop en slang, is Amy Deluxe. Merken zoals Octopuz worden geleverd zonder tabakskop en zonder shisha slang. Bepaal daarom een budget voor je shisha en bekijk dan goed welke producten je nodig hebt, hierdoor kan je een goede prijsvergelijking maken.

Wat is de beste waterpijp om te kopen?

Wat is de beste waterpijp om te kopen? Daarom is het goed om eerst te bepalen hoe vaak jij waterpijp rookt en wat je budget is om een waterpijp te kopen. Er zijn complete waterpijpen verkrijgbaar van €50 maar er zijn ook shisha’s van €600. Dit is een heel groot verschil, daarom is het goed om eerst rond te kijken welke soort waterpijpen je leuk vindt.

Een goede waterpijp kan je kopen bij ShishaQuality.

In het algemeen zijn de merken Amy Deluxe en Oduman de bekendste merken in Nederland. Dit komt omdat de prijzen van deze merken relatief goedkoop zijn ten opzichte van andere merken. Ook is het zo dat je bij Amy Deluxe een complete set krijgt, met shisha kopje en slang, en bij Oduman krijg je er een shisha slang bij. Andere merken zoals Octopuz en Moze worden geleverd zonder shisha kop en zonder waterpijp slang. Relatief zijn deze merken dan ook duurder dan een Amy Deluxe of een Oduman shisha.

Oduman waterpijpen worden gemaakt in Turkije en staan erom bekend dat ze een grote vaas hebben waar je direct de slang en tabakskop op aansluit. Vaak worden deze waterpijpen gezien als een tafelmodel shisha, omdat ze dus geen stang hebben.