Apparatuur voor het brouwen van bier

Wat is Brewing Bear?

Bier brouwen wordt gedefinieerd als het bereiden (bier of bier) van mout en hop door middel van infusie, koken en fermentatie.

Brouwen is een plezierige hobby. In deze moeilijke economische tijden wenden veel mensen zich tot hobby’s die redelijkerwijs thuis in korte tijd kunnen worden gedaan. Het brouwproces bestaat echter voornamelijk uit vijf stappen. De brouwpartij duurt een paar uur, het bottelen en verplaatsen duurt nog een uur, dus het bereiden van een partij extractbier duurt ongeveer 3-4 uur en het duurt bijna vier weken om te gisten en te rijpen tot een drinkbaar brouwsel. Deze korte tijdsduur maakt thuisbrouwen de beste hobby voor mensen die een hectische levensstijl leiden.

Dus om thuis Bier brouwen hebben we het volgende nodig:

• Vereiste uitrusting:

Je hebt geen grote set luxe en dure apparatuur nodig om je eerste partij bier te brouwen. Veel online winkels sturen de kits en ingrediënten zelfs rechtstreeks naar je deur.

Grote pot: minimaal 3 gallons groot, maar een grotere zal normaal gesproken resulteren in minder morsen

Slang en Klem: Voor het overhevelen en voor het bottelen van het bier kunnen plastic buizen worden gebruikt.

Luchtdichte gistemmer: een plastic emmer van 5 gallon met deksel kan werken. Als je genoeg geld hebt, kun je een glazen mandfles kopen, omdat ze eenvoudig schoon te houden zijn en niet lekken. Als u een mandfles krijgt, heeft u mogelijk een grote flessenborstel nodig om deze te reinigen.

Luchtslot en stop: de maat moet passen bij uw vergister.

Flessenvuller: Het moet de maat hebben om op het uiteinde van uw sifonbuis te passen.

Thermometer: Een zwevende thermometer met een bereik van 0-100 C is ook vereist.

Flessen: Je hebt iets meer dan 2 dozen hoogwaardige flessen nodig die een flesopener nodig hebben.

Flessenborstel: Het is niet nodig, je hebt meestal een kleine borstel nodig om je flessen schoon te maken.

Bottle Capper: er is ook een met de hand aangedreven hulpmiddel nodig om uw flessen te sluiten.

Kroonkurken: u hebt ook ongeveer 50 doppen nodig voor een batch van 5 gal.

Reinigingsoplossing: Bier kan infectie veroorzaken, dus alles moet voor gebruik worden schoongemaakt. Huishoudelijk bleekmiddel kan worden gebruikt, maar het moet minutieus worden gespoeld om besmetting te stoppen.

• Benodigde ingrediënten:

Je hebt Unhopped Pale Malt-extract nodig en dit wordt geleverd in blikken van ongeveer 3 lbs per stuk. Mout biedt de zoete basis waarmee de gist zich zal voeden om alcohol te brouwen. Het kan bij verschillende fabrikanten worden gekocht. U kunt ook online een bierbrouw pakket kopen. Droogmoutextract is een acceptabele keuze en vervanging.

Bovendien kan East Kent Goldings Hop worden toegevoegd omdat hop bitterheid aan je bier toevoegt. Pellets zijn het meest gebruikelijk en eenvoudig op te slaan. Bewaar je extra hop in de vriezer in luchtdichte zakken. Wyeast American Ale-vloeistof is ook vereist omdat het bier van de allerbeste kwaliteit geeft. Priming Sugar is ook vereist, zoals maïssuiker.