fire, flame, heat-4375416.jpg

Karel is tevreden over het kachelpijppakket voor zijn houtkachel

Karel had een houtkachel gekocht voor zijn vakantiewoning. Dat leek hem wel gezellig als hij een weekendje weg is of voor langere periodes warmte te hebben met hout. Alleen zocht hij nog kachelpijpen om de kachel veilig mee aan te sluiten.

Compleet kachelpijppakket die aan alle eisen voldoet

Belangrijk is wel dat de kachelpijpen aan alle eisen voldoet en ook veilig aan te sluiten zijn. Een compleet kachelpijp pakket is gevonden bij Warmteshop.eu voor een mooi bedrag.

Bovendien is er een certificaat aanwezig en voldoet o.a. aan de T600, EN 1856-1 en is hiermee eenĀ erg veilig rookkanaal dus.

Omdat het een compleet samengesteld rookkanaal pakket is hoeft Karel niet meer na te denken wat hij aan moet schaffen. Dus dit is wel superhandig.

Pakket is geschikt voor diverse woon opties

Of je nu een plat dak, schuin dak, gevel of veranda hebt. De kachelpijpen zijn daar uitermate geschikt voor. Ook in diverse afmetingen zijn ze verkrijgbaar. Zowel voor binnen als voor buitenshuis.

Ook voor de open haard zijn deze kachelpijpen geschikt.

De aansluiting van het kachelpijp pakket

Aansluiten was niet moeilijk omdat Karel een beetje hulp had en dit eerder heeft gedaan. Hij vind de service van warmteshop.eu helemaal prima en kreeg steeds snel een antwoord op de mail.

Karel is dus erg tevreden en zit er nu warmpjes bij in de wintermaanden met het complete kachelpijp pakket van Warmteshop.eu.