5 Fantastisch eenvoudige stappen om snel uw eigen website voor het maken van geld te maken

In een notendop zijn er vijf eenvoudige stappen om uw eigen website te maken waarmee u geld kunt verdienen.

1. Domeinnaam – hoe wil je je website noemen?

De naam van uw website kan het type product weerspiegelen dat u adverteert met links in de woorden of het kan uw eigen naam zijn.

Er zijn verschillende bedrijven die namen te koop aanbieden, geprijsd van enkele tot duizenden dollars. De vergoedingen voor uw website worden vaak jaarlijks betaald en kunnen vooraf worden betaald.

De meeste sites die domeinnamen aanbieden, bieden een systeem om alternatieve namen aan te bieden als degene die u kiest al in gebruik is.

Eenmaal geselecteerd en u bent tevreden met uw domeinnaam, koopt u deze van het bedrijf en zij verstrekken u de details voor uw naamregistratie. Ik gebruik Godaddy. Anderen zijn onder andere 1and1, PayPal, 123-reg.

2. Webhostingbedrijf – wie zal uw website hosten?

De webhost is het bedrijf dat u de internetruimte geeft om uw website webdesign haarlem weer te geven. Dit kan hetzelfde bedrijf zijn dat de domeinnaam verstrekt of een apart bedrijf.

Er zijn veel hostingbedrijven om uit te kiezen, maar zorg er dus voor dat u een gerenommeerde kiest, zoals HostGator, 123-reg, GoDaddy, 1and1.

Nadat u degene hebt geselecteerd die u wilt gebruiken, registreert u zich of meldt u zich aan voor een account.

De volgende stap is het registreren van uw domeinnaam bij het hostingbedrijf om uw site op internet te kunnen bouwen en “weer te geven”.

De hosting wordt normaal gesproken maandelijks gefactureerd door het bedrijf.

3. Uw website maken – hoe ziet deze eruit?

De meest populaire en GRATIS websitebouwer om te gebruiken is WordPress.

WordPress heeft gratis tutorials en hulppagina’s om website-eigenaren te ondersteunen bij het kiezen van de thema’s, kleuren, afbeeldingen, knoppen, het toevoegen van winkelwagentjes, enz.

De pagina’s met veelgestelde vragen en antwoorden zijn altijd beschikbaar als u ergens mee worstelt.

De belangrijkste kenmerken van uw site zijn de “Home”-pagina, de “Over”-pagina, de “Contact”-pagina en vaak een “Disclaimer”-pagina.

4. Kwaliteitsinhoud – waar wordt uw website voor gebruikt?

Nadat u uw website heeft gemaakt, is het tijd om producten voor advertenties of inhoud toe te voegen om het profiel van uw pagina te verhogen en verkeer naar de pagina te leiden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) wordt door de meeste sites gebruikt om ervoor te zorgen dat iedereen die zoektermen gebruikt via Google, Bing, Yahoo, enz., naar uw website wordt geleid wanneer woorden of trefwoorden in de zoekmachine worden ingevoerd om informatie te krijgen.

5. Volledig operationeel – werkt het naar behoren?

Wanneer uw site de inhoud, pagina’s en correcte informatie heeft, is het belangrijk om alle links, pagina’s, details, spelling, grammatica en afbeeldingen te testen om er zeker van te zijn dat alles correct wordt geladen en feitelijk correct is.

Vraag iemand die u kent om het te bezoeken en elk onderdeel te testen, en eventuele problemen of fouten aan u te melden, zodat deze onmiddellijk kunnen worden gecorrigeerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *